STYLED BY RIVS

shop the look

NAVY BLUE

Navy blue is één van de kleuren voor deze zomer. De diep blauwe kleur is elegant en subtiel waardoor u het eindeloos kunt combineren. Draag navy met wit en lichtgrijs voor een classy en sophisticated look.

BE THE STRIPE

De bretonse streep is tijdloos en een must voor in uw garderobe. Elk seizoen komt deze basic stijl weer terug en daarom is het altijd handig om een shirt in uw kast te hebben hangen. Gedragen met een jeans, sneakers en een navy blazer is uw outfit clean en simpel, maar altijd een goed. Op een zomerse dag is een gestreepte top ook perfect om te combineren met een witte broek en slippers voor een stijlvolle beach look.

TWIST IT UP

Op zoek naar een unieke twist voor uw outfit? Draag een chique jurk eens met sneakers en uw look is compleet anders! Deze Strenesse jurk met camouflage print (zie het blog bericht van 23 maart 2016 over deze trend) is elegant en perfect geschikt om te dragen naar een business meeting of feestelijke gelegenheid. Door witte sneakers onder de jurk te dragen geeft u de jurk een stoere en sportieve touch en creëert u een compleet andere look. Een andere fijne bijkomstigheid van deze look? U loopt overdag heerlijk comfortabel op uw sneakers en ’s avonds trekt u uw pumps aan en u bent klaar voor een feestje 😉

DSC_0881

SHOP HIER DE LOOK!

 

 

 

Leave a comment