ABOUT

RIVS is een uniek mode concept met twee winkels en een webshop WWW.RIVS.NL. U bevindt zich op dit moment op ons blog waar u exclusieve behind the scenes informatie kunt vinden, het laatste nieuws over onze nieuwe collectie en wat ons inspireert.

RIVS is opgericht in 2005 en staat voor exclusieve damesmode met een tijdloze twist. Elk seizoen stelt eigenaresse Iris van Stipriaan een unieke collectie samen van haar favoriete luxe brands. Iris zit al ruim 20 jaar in het vak en ademt mode en styling. Ze heeft een gehele eigen stijl en kenmerkend voor Iris is haar vermogen om voor elke klant de juiste outfit te vinden.

In onze winkels en online werken wij er elke dag aan om u goed van dienst te zijn en te inspireren. De verkoopstylistes geven u persoonlijk stijladvies over uw outfit en geven u desgewenst tips voor uw gehele garderobe. Wij werken namelijk vanuit de filosofie dat elke vrouw ‘meerdere levens’ heeft.

Kenmerkend voor vrijwel elke vrouw is dat zij elke dag schakelt tussen ‘meerdere levens’; ze is de sexy partner, de zakenvrouw, de drukke moeder, de gezellige vriendin voor haar vriendinnen, de leuke dochter en tussen al deze bedrijven door wil ze natuurlijk ook een moment voor haarzelf. Daarom kunt u bij ons terecht voor een eigentijdse mix van zakelijke kleding, casual wear, feestelijke jurken, fijne basics en natuurlijk de laatste trends op modegebied. Voor elke gelegenheid bieden wij u een ruime keuze.

U vindt bij RIVS toonaangevende merken zoals Ted Baker, TWINSET, Strenesse, Woolrich, AG Jeans, Panara, Joseph, Woman by Earn, Zenggi, I Love my Moment en Juvia. Naast dameskleding vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment schoenen, luxe sieraden, tijdloze shawls en andere accessoires. U kunt op één plek slagen voor uw gehele outfit 😉

De winkels vindt u aan het Ritsevoort 31 in Alkmaar en Zijlstraat 57 in Haarlem.

We hopen u snel te zien in één van onze winkels of shop online op onze webshop!

 

Lieve groet,

Iris van Stipriaan en het RIVS team

OVER_ONS_copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s