Getting ready for Kingsday!

LIFESTYLE

Morgen is het dan zover, Koningsdag!

Leuke kraampjes, drukte, gezelligheid, muziek en… oranje!
Bij deze traditionele feestdag horen lekkere hapjes en opvallende outfits. Ook wordt onze koning dit jaar 50 jaar, dus dat betekend: dubbel zo groot feest.

RIVS heeft voor u dé koningsdag essentials op een rijtje gezet die absoluut niet mogen ontbreken op deze Nederlandse feestdag.

Outfit

Combineer voor deze dag de Witte Ted Baker Top met de opvallende Comma Rok. Voor een eyecatching effect maakt u deze outfit af met deze prachtige Oranje Camps & Camps Oorbellen en de stijlvolle I Love My Moment Shawl met oranje detail. Met het Oranje Richmond & Finch iPhone hoesje bent u ready voor Kingsday!

Kingsday.png

Helaas wordt het dit jaar niet zo een mooi weer… Maar, daar weten wij raad mee!

Rainy Weather?

Deze Neon Oranje Ilse Jacobsen Regenjas houdt u met dit weer stijlvol droog. Deze echte eye-catcher heeft een model tot boven de knie, steekzakken, capuchon en drukknopen. Kortom de ideale jas voor Koningsdag 2017!

Oranje Koningsrecept

Liever niet de kou in? Wij hebben voor u deze heerlijke oranje-frambozen cupcakes geselecteerd die u tóch nog een beetje kunnen laten genieten van deze dag! Bekijk hieronder gauw het recept.

img_078542_445x297_JPG

Ingrediënten:

  • 125 g boter (op kamertemperatuur)
  • 125 g witte basterdsuiker
  • 8 g vanillesuiker (pakje 10 zakjes)
  • 2 eieren
  • 125 g zelfrijzend bakmeel
  • 3 el volle melk
  • 225 g frambozen
  • 125 g poedersuiker
  • 3 el limonadesiroop sinaasappel

Bereidingswijze:

  1. Zet de oven aan op 200 °C en laat hem goed warm worden. Doe in elke holte van de muffinvorm een papieren cupcakevormpje. Mix met de mixer de boter met de basterdsuiker en vanillesuiker net zo lang tot het bijna wit is. Mix 1 voor 1 de eieren erdoor. Mix dan nog zeker 5 min. door.
  2. Zeef het bakmeel in een bolzeef boven de kom met beslag. Spatel het bakmeel zo luchtig mogelijk door het beslag. Giet de melk erbij en spatel erdoor. Schep de frambozen door het beslag. Verdeel het beslag over de vormpjes. Zet de vorm, met ovenwanten, in het midden van de oven en bak de cupcakes in ca. 15 min. goudbruin en gaar. Laat ze 5 min. afkoelen in de vorm op een rooster. Haal ze voorzichtig uit de muffinvorm, zet ze op het rooster en laat ze helemaal afkoelen. Dit duurt ongeveer een uur.
  3. Knip ondertussen 12 kroontjes van dik oranje en blauw papier. Doe de poedersuiker in een kom en giet de limonadesiroop erbij. Roer goed met een garde tot je lichtoranje glazuur hebt. Het moet net zo dik zijn als yoghurt. Verdeel het over de cupcakes. Laat het glazuur 5 min. drogen en versier met de kroontjes, kaarsjes en/of met een rood-wit-blauw vlaggetje.

Hmmm, de cupcakes zijn klaar!

 

Namens het RIVS team wensen wij u een fijne Koningsdag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s