IT IS THAT TIME AGAIN

shop the look

Het lijkt nog ver weg maar de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. De tijd van gedekte tafels, samen zijn en warmte. De tijd van geven en je naaste extra te verwennen. Maar waarmee? Na jaren lang cadeau’s kopen is het haast onmogelijk om nog origineel te zijn. Wij helpen u graag een handje.

CAMPS & CAMPS

Wij hebben prachtige eye catchers van CAMPS & CAMPS, geheel volgens de trend van deze winter. All black en een maatje groter. De collectie bestaat uit prachtige oorbellen met een geometrische invloed, die u kunt door combineren met kettingen en armbanden die beide zijn opgebouwd uit schakels.

SHAWLS

De feestdagen gaan hand in hand met slecht weer. Een koude wind en misschien deze winter zelfs sneeuw. Warm aankleden hoeft geen straf te zijn wanneer u het doet met mooie items. Een sjaal kan een outfit afmaken, een finishing touch, die veel mensen vergeten. Houdt u van warme shawls en wilt u er het liefst inkruipen. Dan adviseren wij u te gaan voor de omslagdoek van twin – set of een pyaar shalws van Zapata met imitaite bond. Hier tegenover staan prachtige licht draagbare 100% casmehere shawls van RIVS.

HOEDEN

De Hoed is een prachtig item en komen in alle vormen en maten. Van een klein makkelijk en stoer draagbaar model van Ted Baker tot een grote Rivs hoed.

ZENOLOGY

De heerlijke geuren van Zenology zijn onze absolute favorieten. Het geeft een huiselijk gevoel en door de keuze uit verschillende geuren raakt u het nooit zat. Onze favoriet Bakhoor het is een gastvrijeheid orientaalse geur.

its-that-time-of-year-1

  1. Ted baker clutch Wynnie Grape 
  2. Ted Baker hoed Cooney 
  3. Camps & Camps zwart blad 
  4. Richmond & Finch Iphone hoesjes 
  5. Ted Baker Ailara black 
  6. Twin – set pumps
  7. Joss riem

SHOP UW LOOK HIER 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s