3 WAYS TO WEAR

shop the look

De snooze knop is uw beste vriend, in de winter is het nog moeilijker om uw warme bedje te verlaten. Hoe fijn zou het dan zijn als u niet hoeft na te denken over wat u aan moet trekken. Wilt u zich stoer, casual of chique aankleden. Heeft u alleen een veelzijdige garderobe nodig en dit bericht.

dsc_0455

THE CLASSY LOOK

Bordeaux is een kleur die bij elk huidtype aansluit. Laagjes, laagjes, laagjes, dit is het toverwoord voor deze winter. Met rustige kleuren en een mooie opbouw voegt elk laagje iets toe aan uw outfit. Dit schattige kantje hemdje van RIVS is een van de hoofdrol spelers in deze outfit, gecombineerd met deze licht roze trui en shawl van Comma. Knalt het leren jasje van wederom Comma er helemaal uit. WE LOVE IT.

nr-1

THE CASUAL LOOK

Zelfde basis andere outfit, zo makkelijk kan het zijn. Deze outfit is makkelijk te dragen door de invloed van het nude kleurige vest van Nathalie Vleeschouwer en de roze trui van Comma. De toevoeging van de bordeux enkel laarjes van Panara en het kante hemdje geeft de outfit een  over nagedachte uitstraling. Wie wilt dat nou niet.

nr-2

CHIQUE

De sjaal is ingeruild voor een hoed van RIVS en we voegen er een mantel van Ted Baker aan toe. 2 factoren die een complete sfeer met zich meebrengen. Dit komt onderanderen door de lengte van de jas en de grote van de hoed. Niemand die  ziet dat u deze outfit in een vluchtige ochtend heeft uitgezocht.

nr-3

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s